Aktuelt på Skur33

SKUR 33 ER MED PÅ DUGNAD

Hos oss er din og deres sikkerhet det aller viktigste når du er på besøk hos oss på Skur 33 – Trattoria Da Mare. Vårt team vil til enhver tid sørge for at alle retningslinjer blir overholdt. Restauranten er målt opp med sikker distanse. Vi kan ikke ha så mange gjester som vi skulle ønske, men vi setter pris på at dere kommer på besøk uansett i disse tider.

Fra og med 29 oktober må du ha munnbind når du kommer til oss. Du trenger ikke å bruke munnbindet når du sitter ved bordet, men det vil være påbudt når du ankommer restauranten og når du skal bruke toalettene våre og når dere skal dra fra oss. Har du glemt munnbindet hjemme kan du få kjøpt munnbind hos oss.

Vi kan ønske dere velkommen inn i restauranten frem til 22. 00. Da kan dere får servering frem til kl 24. 00. Vi skal gjøre vårt ytterste for at deres kveld skal bli så hyggelig som mulig. Vi legger også tilrette i disse dager for take away. Vi gleder oss til å se dere.

JULEBORD PÅ SKURET

Julebordsesongen nærmer seg og vårt store lokale gjør det mulig å kunne tilby dere servering for julemiddager, samtidig som både vi og dere opprettholder myndighetenes anbefalinger og råd om smittevern. Vi tar emot store og små sellskaper, å har mulighet til å tillpasse menyer helt etter deres ønsker.

Ta kontakt med oss på hovmester@skur33.no

BENVENUTI A TUTTI❤️

GAVEKORT I JULEGAVE?

Vi har gavekort tilgjengelig for alle anledninger, valgfritt beløp og lang holdbarhet.

Gavekortet bestilles via e-post og kan hentes hos oss eller sendes digitalt.

Ta kontakt med oss på hovmester@skur33.no