Aktuelt på Skur33

TIRSDAG 27. FEBRUAR KL 18.00, HAR VI GLEDEN AV Å INVITERE TIL EN 

EN AFTEN MED PASTA ALLA VONGOLE OG PIGATO 

 

Pasta alla Vongole er for mange en italiensk favoritt, og sammen med vinen Pigato er dette en perfekt match og et måltid som nytes på hvilken som helst hverdag av den jevne italiener. Nå som kvaliteten er på sitt aller beste på norske skjell og skalldyr, og vi i tillegg kan by på fisk fra Bergen og Nord-Norge så benytter Dag Tjersland og kokkene på Skur 33 anledningen til å invitere til en uformell kveld i samarbeid med importøren Grappolo og vinprodusenten Az. Agr. La Ginestraia. Ginestraia lager et par fantastiske hvitviner på druen Pigato som skal nytes denne kvelden og i tillegg vil vi starte måltidet med en Voria Catarratto frizzante (Pet Nat) og avslutte med en Etna Rosso Nerello Mascalese, begge fra andre produsenter og fra Sicilia.

Men for å legge all tvil til side, kveldens midtpunkt er Vongole og Pigato.

Kvelden vil bli en klassisk italiensk Trattoria del Mare aften med en rekke små godbiter, pasta alla vongole og avslutningsvis en skrei alla Skur 33.

Aperitivo

Voria Bianco Frizzante IGT 2016 (BU 7640901)

*

Antipasti di mare (Sharing)

Via Maestra Pigato Riviera Ligure de Ponente DOC 2015

*

Pasta alla Vongole

Pigato Riviera Ligure di Ponente DOC 2016 (BU 1622601)

*

Skrei alla Skur 33

Allegracore Etna Rosso DOC 2016

Pris for meny fullpakket med godsaker og vinpakke er kr. 950,-

Påmelding kan gjøres til hovmester@skur33.no eller på telefonnummer: 23357060

BENVENUTO!

RESTAURANT FESTIVAL 2018

I samarbeid med Bookatable inviterer vi til Restaurant Festival 2018, f.o.m. 2. til 25. februar. For kun kr 250,- tilbyr vi en 2-retters meny bestående av følgende retter:

OVNSBAKT TORSK – Serveres med jordskokk og lardo

(all.: melk, fisk)

PISTASJIS – Vår hjemmelagede pistasjis

(all.: egg, pistasjis)

250,-

Tilbudet gjelder kun for denne satte menyen.

Reservasjoner til Restaurant Festival må gjøres via online booking og merkes “RESTAURANT FESTIVAL”

VELKOMMEN!